Referencje

Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.

Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.

Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.

Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.

Moim zdaniem syropy te są jakościowo na bardzo wysokim poziomie, jedyne co chciałbym, aby jeszcze zrobiono to poszerzenie gamy smakowej, co pozwoli rozszerzyć zakres komponowania drinków dla Profesjonalnych Barmanów oraz dla miłośników amatorskich drinków i cocktaili, wykonywanych podczas prywatek lub spotkań rodzinnych. Gorąco Polecam.

Remigiusz Labus – barman z wieloletnim doświadczeniem kompozycji drinków, współtwórca wódek oraz syropów wiodących polskich firm. Uczestnik wielu konkursów barmańskich, krajowych i zagranicznych. Dwukrotny zwycięzca konkursu Bacardi Bartenders Cruise Competition 2007 i 2009  w Miami FL. Laureat konkursów Finlandia Cup oraz Absolut Trophy. Organizator i pomysłodawca najpopularniejszego konkursu barmańskiego TROPICAL SUMMER DRINK.
(www.barproject.pl)

Syropy barmańskie VICTORIA`S rekomenduje również Eugeniusz Dytko Mistrz Świata IBA 2001 w kategorii Flair (www.baraction.pl)